В Народния театър  се случва филма “Да разлаем кучетата. Скандалът

...
В Народния театър  се случва филма “Да разлаем кучетата. Скандалът
Коментари Харесай

Шефът на Народния: Театър имени “Александра Морфова” министърът да го направи. Кръстева е на слугинска длъ...

В Народния театър  се случва кино лентата “Да разлаем кучетата ”. Скандалът е отвън Народния спектакъл.  Г-жа Кръстева е пиар. Тя е на слугинска служба. Тя би трябвало да направи по този начин, че да подсигури звездите на Народния спектакъл в медиите. Тя обслужва ползите на театъра. Кой чиновник какво прави отвън работното си място, е негова позиция. Ще считам, че чиновник на Народния спектакъл ангажира, в случай че той прави агитация на сцената на театъра. 

 

Всеки е свободен. Съвсем скоро имаше разпореждане на Министерски съвет за работните заплати на хората от театралните изкуства. Това не се случва. Служебен министър не може да кадрува в един спектакъл.

 

Смесваме казуса, казуса в Министерство на културата е сериозен, не може един министър да кадрува. Един чиновник има конфликт с различен чиновник. И двамата съм ги поканил да са част от екипа ми. И когато са приемали да подпишат контракти, те са били наясно,че ще са дружно на едно работно място. Защо Александър Морфов идва след Кръстева и не споделя нищо?!   На 29 октомври имахме една написана врата. След два дни излезе, че това е митинг. Може ли да протестираш в празен кулоар и два дни по-късно да осъзнаеш, че това е митинг?!  Не си пристигнал при мен и не си споделил, че има проблем. 

Дали не съм разговарял с гн-Морфов?! С него сме сключили два контракта за режисьор.  Той има друга функционалност. На 29 октомври е събитието.  Лицето оповестява в медиите на 31 октомври, че прави митинг.  Мислите ли, че съм знаел, че международно прочут артист написа по вратите на театъра?  Каква преписка водим с него е доста забавна. Можем да напишем един звук за тази преписка. Странно е, за какво постоянно е след среднощ? 

Министър желае документи за неразбираеми цели. Министърът не е наказателен и надзорен орган. Веднага като някогашен негов консултант съм върнал отговор какво би трябвало да се направи, с цел да се провокира инспекция в Народния спектакъл. От през вчерашния ден има писмо, в което министърът е назначил по съответния ред инспекцията. 

Изходът е креативна атмосфера. Кой е индивидът, който я токсини. Това е “Стамболийски ” 17. Конфликтът се възпламени от Министерство на културата. Той беше привнесен от служебния министър, който сподели, че в Народния спектакъл има война. Кой възпламени тази война?! От театъра не е подадена информация. Аз съм задачата. Не мога да съм маша за лустрация на даден човек. Не мога да бъда употребен да назначавам и избавям по повеля на един човек.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР